Personvern

Kontaktskjema
Når du benytter kontaktskjemaet på nettsiden vår sendes det en e-post til oss. Vi har ingen spesielle rutiner for behandling og sletting av e-post, og ønsker derfor at du ikke sender sensitive opplysninger ved bruk av dette skjemaet.

Abonner på nye episoder
Når du fyller ut skjemaet for å abonnere på våre episoder så lagrer vi ditt fornavn, etternavn og din e-postadresse. Dette er informasjon vi bruker for å sende ut en e-post til deg når vi har publisert en ny episode. I hver e-post vi sender ut med informasjon om en ny episode vil du finne en lenke i bunn av e-posten som kan brukes for å kansellere ditt abonnement om varsling av nye episoder. Vi vil da ikke sende deg e-post varsler om nye episoder og vi vil også slette ditt fornavn, etternavn og din e-post adresse.

Cookies
Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal fungere best mulig. Informasjonskapselfunksjonen kan slås av og på i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg, merk at enkelte funksjoner på nettsiden vil slutte å fungere optimalt dersom man skrur av informasjonskapsler.

Google Analytics
Vi bruker Google Analytics for å fange opp besøksmønstre og statistikk. Informasjonen som samles inn benyttes for å optimalisere våre nettsider. Alle IP adresser blir anonymisert og kan ikke brukes for å identifisere enkeltpersoner.
Klikk her for å lese mer

Ikke gå glipp av nye episoder!

Fyll inn skjemaet nedenfor, så sender vi deg
en e-post når vi publiserer nye episoder.